Verzending/Levertijd
Er is een wisselende levertijd. Maar we streven om alles binnen 2-4 werkdagen te verzenden ( dit dus exclusief leveringstijd van PostNL ). Maar is het spoed? Overleg dan even via info@beerenbij.nl 

Retourneren
Gepersonaliseerde items kunnen niet geruild worden mits er een fout is gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan verkeerde gegevens o.i,d. Het gaat dan om gegevens die ik er verkeerd op heb gezet. Heb je zelf foute gegevens doorgegeven dan kan het helaas niet geretourneerd worden.

Voor items die niet gepersonaliseerd zijn geldt 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd en mits de volledige order retour wordt gestuurd, worden ook de verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@beerenbij.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

© 2021 - 2024 Beer & Bij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel